• 1 week levertijd
  • Bereikbaar van 9 tot 21 uur
  • Bezorgen in heel Nederland

Tuintrends

De leukste tuintrends voor 2020

Fruitkistjes

Maak zelf bloembakken van fruitkistjes. Bekleed de fruitkistjes aan de binnenkant met worteldoek. Vul ze met potgrond en zet er gezellige voorjaarsplanten in. Je tuin is meteen klaar voor het voorjaar!

 

Tuininspiratie PerfectPillows  Tuininspiratie PerfectPillows  Tuininspiratie PerfectPillows  Tuininspiratie PerfectPillows

Vuurkorf

De open haard in de woonkamer is vaak de favoriete ontmoetingsplek voor familie en vrienden, en het roosteren van marshmallows boven een de barbeque is ook favoriete bezigheid. Moderne outdoor living combineert deze twee tradities in één met outdoor open haarden en vuurkorven. Deze trend blijft een van de snelst groeiende fenomenen in outdoor living voor 2020. Met een mooie bank met kussens op maat erbij is dit een garantie voor gezellige zomeravonden.

Kussens op maat PerfectPillows

Mix van binnen & buiten

Gezelligheid is het keyword van 2020. We hebben er behoefte aan. Dit zien we ook terug in deze tuintrend: het gezellig gevoel van de woonkamer wordt naar buiten vertaald. Sfeerverlichting, gezellige kussens en comfortabele zitmeubels zorgen voor een knus gevoel in de tuin. Je maakt het natuurlijk helemaal af met mooie kussens op maat een trendy stof.

Kussens op maat PerfectPillows

Kussens op maat PerfectPillows