• 1 week levertijd
  • Bereikbaar van 9 tot 21 uur
  • Bezorgen in heel Nederland

Caravankussens

Caravankussens op maat gemaakt

Kan je caravan wel een opknapbeurt gebruiken? Met nieuwe kussens geef je je caravan een compleet andere look! Kies voor een felle kleur voor een vrolijk effect of juist voor neutrale kussens om een rustige sfeer te creëren. Caravankussens worden gemaakt van een water- en vuilafstotende stof of kunstleer. Wij hebben onder andere stoffen van Sunbrella en Sunproof in onze collectie. Er is ontzettend veel keus in stoffen, kleuren en dessins.

Kussens op maat caravankussens PerfectPillows

Caravankussens bestellen

Het bestellen van caravankussens is simpel. Je begint met het kiezen van het type kussen. Vervolgens kies je een stof en een kleur. In de laatste stap kies je een vulling en vul je de afmetingen in. Ook kan je hier kiezen of je de kussens afgewerkt wilt hebben met een bies. De prijs wordt direct berekend zodra alle gegevens zijn ingevuld.

Caravankussen met afwijkende maten of vormen

Voor kussens met speciale vormen of afmetingen kun je ons het beste een email sturen met daarin de details van de gewenste kussens. Een tekening of schets meesturen is handig, dan weten we zeker dat we elkaar goed begrijpen.

Kussens op maat caravankussens PerfectPillows

Geschikte stoffen voor caravankussens

De stoffen van Sunproof en Sunbrella zijn beide geschikt voor caravankussens. Deze stoffen zijn water- en vuilafstotend en schimmelwerend. Er zijn veel verschillende stoffen en kleuren om je kussens op maat mee te maken.

 

Kussens op maat caravankussens PerfectPillows

Wij maken onder andere tuinkussens, kussens voor buiten, loungekussens, bootkussens, caravankussens, zitkussens op maat, op maat gemaakte rugkussens, palletkussens, stoelkussens, ligbedkussens, plofkussen, matras kussens, kussens voor loungeset, buiten stoelkussens, kussenhoezen, tuinstoel kussens, rolkussens, sierkussens, outdoor kussens, indoor kussens, vullingen voor kussens en nog veel meer!