• 1 week levertijd
  • Bereikbaar van 9 tot 21 uur
  • Bezorgen in heel Nederland

Kussens voor binnen

Op maat gemaakte kussens voor een persoonlijke touch in je interieur

Je huis is je thuis. Door zelf aan de slag te gaan met je interieur creëer je een persoonlijke sfeer. En waarom alleen maar standaard producten in de winkel kopen? Het is toch veel leuker om je eigen draai te geven aan je interieur. Door kussens op maat toe te passen, geef je je inrichting een extra persoonlijk tintje.  Bij PerfectPillows heb je keus uit vele stoffen en kleuren.

Kussens op maat voor binnen PerfectPillows

Kussens op maat bestellen

Kussens op maat voor binnen PerfectPillows

Het bestellen van kussens op maat is simpel. Je begint met het kiezen van het type kussen. Vervolgens kies je een stof en een kleur. In de laatste stap kies je een vulling en vul je de afmetingen in. Ook kan je hier kiezen of je de kussens afgewerkt wilt hebben met een bies. De prijs wordt direct berekend zodra alle gegevens zijn ingevuld. Start met bestellen

Kussens op maat met afwijkende maten & vormen

Voor kussens met speciale vormen of afmetingen kun je ons het beste een email sturen met daarin de details van de gewenste kussens. Een tekening of schets meesturen is handig, dan weten we zeker dat we elkaar goed begrijpen.

Erkerbank PerfectPillows

Geschikte stoffen voor kussens op maat

Wij hebben diverse stoffen in de collectie. Sommige stoffen zijn geschikt voor binnen én buiten gebruik. Een aantal stoffen is alleen geschikt voor binnen. Dit staat duidelijk aangegeven. De merken die wij verkopen zijn Sunproof, Sunbrella, Kirkby Design en Keymer. Er zijn vele stoffen en kleuren beschikbaar. Op onze stofstalen pagina zie je een overzicht van alle stoffen en kleuen uit ons assortiment. Je kan 5 gratis stofstalen aanvragen.

Bekijk meer voorbeelden op onze inspiratiepagina

Wij leveren onder andere tuinkussens, kussens voor buiten, loungekussens, bootkussens, caravankussens, zitkussens op maat, op maat gemaakte rugkussens, palletkussens, stoelkussens, ligbedkussens, plofkussen, matras kussens, kussens voor loungeset, buiten stoelkussens, kussenhoezen, tuinstoel kussens, rolkussens, sierkussens, outdoor kussens, indoor kussens, vullingen voor kussens en nog veel meer!