• 1 week levertijd
  • Bereikbaar van 9 tot 21 uur
  • Bezorgen in heel Nederland

Zakelijke klanten

Kussens op maat voor zakelijke klanten

Wij leveren ook kussens op maat voor de zakelijke markt. Hierbij kan je denken aan horecakussens, kussen voor de ontvangstruimte of kussens voor op een terras. Kussens op maat die buiten gebruikt worden zijn gemaakt zijn van een water- en vuilafstotende stof. Wij hebben onder andere stoffen van Sunbrella en Sunproof in onze collectie. Er is ontzettend veel keus in stoffen en kunstleer in verschillende kleuren en dessins.

Er zijn tal van oplossingen om te zorgen dat kussens niet wegwaaien of verschuiven, zoals klittenband of het maken van lusjes aan het kussen.

Kussens op maat zakelijke klanten

Kussens op maat bestellen

Het bestellen van kussens op maat is simpel. Je begint met het kiezen van het type kussen. Vervolgens kies je een stof en een kleur. In de laatste stap kies je een vulling en vul je de afmetingen in. Ook kan je hier kiezen of je de kussens afgewerkt wilt hebben met een bies. De prijs wordt direct berekend zodra alle gegevens zijn ingevuld. Neem bij grote aantallen contact met ons op, zodat we een offerte op maat kunnen maken.

Kussens op maat zakelijke klanten PerfectPillows

Kussens met afwijkende maten of vormen

Voor kussens met speciale vormen of afmetingen kun je ons het beste een email sturen met daarin de details van de gewenste kussens. Een tekening of schets meesturen is handig, dan weten we zeker dat we elkaar goed begrijpen.

Kussens op maat zakelijke klanten PerfectPillows

Geschikte stoffen voor kussens op maat

De stoffen van Sunproof en Sunbrella zijn beide geschikt voor buiten gebruik. Deze stoffen zijn water- en vuilafstotend en schimmelwerend. Ook hebben we verschillende soorten kunstleer in ons assortiment. Deze hebben een brandvertragende coating. Er zijn veel verschillende stoffen en kleuren om je kussens op maat mee te maken.

Kussens op maat PerfectPillows

Wij maken onder andere tuinkussens, kussens voor buiten, loungekussens, bootkussens, caravankussens, zitkussens op maat, op maat gemaakte rugkussens, palletkussens, stoelkussens, ligbedkussens, plofkussen, matras kussens, kussens voor loungeset, buiten stoelkussens, kussenhoezen, tuinstoel kussens, rolkussens, sierkussens, outdoor kussens, indoor kussens, vullingen voor kussens en nog veel meer!